Få speltips inom allt, även MMA och fotboll

speltips hemsida2
Speltips.se är en helt ny sajt som skriver dagliga speltips inom alla möjliga sporter. Vi har tagit oss en titt på sajten och går i denna artikel igenom vad dom har att erbjuda. Häng med!

Enligt sajten speltips.se söker över 100 tusen personer efter just speltips varje år. Detta är en bra fingervisning på hur populärt speltips är just nu. Vi tänkte därför berätta lite mer om hur den nya satsningen på speltips.se ser ut.

Alla betting tips är gratis

Något som gör att sajten redan har blivit väldigt välbesökt är att man erbjuder alla speltips helt gratis. Du som besökare kan få flera grymma tips dagligen och göra pengar på att rygga varje spel. Så hur tjänar man då pengar på sajten? Det är väldigt enkelt. I varje speltips så finns det ett bonuserbjudande på den sajten man har hämtat oddset ifrån. Registrerar du dig genom länken så får speltips.se en provision vilket innebär att dom kan fortsätta med det dom gör.

Jämför spelbolag och betting sidor

För att bli en komplett bettingsida så erbjuder man även information om alla populära bettingsidor och spelbolag. Man skriver tydligt om vad som är fördelar och nackdelar om spelbolaget och information om deras bonus. Ett bolag som verkligen sticker ut i mängden är bolaget Bethard som erbjuder en härlig oddsbonus.

Så besök speltips.se nu för att ta del av dagliga speltips och odds bonusar. Lycka till!